Werken bij Peka Kroef

Ontdek de technische wereld achter aardappelproducten!

Werken bij Peka Kroef betekent deel uitmaken van een familie waar innovatie, kwaliteit en groei diepgeworteld zijn.

Peka Kroef, met productielocaties in Venray, Asten en Odiliapeel, is continu op zoek naar gemotiveerde operators en monteurs om hun team te versterken. We begrijpen dat de juiste baan verder gaat dan de technische uitdaging alleen; jouw karakter en wensen moeten passen bij de sfeer en cultuur van het team en het bedrijf. Ontdek samen met ons welke vacatures bij Peka Kroef bij jou passen en hoe jouw toekomst eruit kan zien in dit dynamische bedrijf. .


Vacatures bij Peka Kroef: jouw baan op maat

Peka Kroef is een trots en authentiek familiebedrijf dat sinds 1970 expert is in de verwerking van verse, gekoelde aardappelproducten. Waar het bedrijf gegroeid is, is de cultuur nog altijd hetzelfde: Brabants, bourgondisch, nuchter, toegankelijk en informeel. Bij Peka Kroef ben je niet zomaar een medewerker, maar een belangrijke schakel in het proces. Als specialisten in de technische arbeidsmarkt identificeren wij bij Job Personeelsmakelaar unieke kansen bij Peka Kroef voor operators en monteurs.

Waarom Peka Kroef?

Kiezen voor Peka Kroef betekent kiezen voor een toekomst waarin jouw technische talent erkend en gewaardeerd wordt. Bij Peka Kroef staan persoonlijke aandacht en ontwikkelingskansen centraal, ondersteund door de Peka Academy. De warme familiecultuur, gekenmerkt door Brabantse nuchterheid en gezelligheid, vormt de basis van deze werkplek. Het is een omgeving waar iedereen elkaar ondersteunt en waar successen – groot en klein – samen worden gevierd. En als blijk van waardering voor je harde werk en toewijding, geniet je dagelijks van de producten die je samen creëert, rechtstreeks vanuit de fabriek.


Gezellig Brabants familiebedrijf

Nuchter, bourgondisch en loyaal. Maar de successen, die worden gevierd hoor. En goed ook!

Altijd de mogelijkheid om door te leren

Job en Peka Kroef investeert graag in jouw. Dus wil je doorleren en doorgroeien? Dan gaan we jouw ambitie mogelijk maken!

Aandacht voor jou als mens

Als het met jou goed gaat, dan gaat het met ons ook goed. Ooit is Peka Kroef begonnen als een klein familiebedrijf. Die sfeer en cultuur is behouden.

Kennisquiz

Hoe staat het met jouw technische kennis. Weet jij alle vragen?

Maak de test

Dubbel feest met onze
aardappelen gratis op je bord!

Elke werkdag krijg je een verpakking
mee naar huis. Wat wordt het, de gratin,
krieltjes of puree?  

Vacatures bij Peka Kroef

Ben jij een technisch wonder? Sta je te popelen om je vaardigheden als onderhoudsmonteur toe te passen in een prettige werkomgeving waar producten worden...

Ben jij een ervaren operator met een passie voor techniek? En wil jij werken aan geavanceerde machines voor een toonaangevend bedrijf waar hygiëne- en...

Ben jij een onderhoudsmonteur met een neus voor techniek en zoek je een uitdagende functie in de food sector waarin je jouw technische talenten kunt laten...

Nog geen passende vacature
kunnen vinden?

Neem contact met ons op om
je mogelijkheden te bespreken.

Medewerkers vertellen 

"De informele sfeer binnen het bedrijf werkt heel erg fijn. Je wordt heel erg vrijgelaten in je werkzaamheden en als je ergens meer over wil weten en je kennis wil uitbreiden, is daar altijd tijd en ruimte voor. Er is geen dag hetzelfde en dat maakt het werken bij Peka erg leuk".

Rosan, junior product manager 

“Bij Peka Kroef bestaat weinig hiërarchie. Het is een informeel bedrijf. Je kunt overal met je vragen terecht en de lijnen zijn kort, waardoor je snel(ler) resultaat behaalt. Verwacht vooral geen vastomlijnde procedures: je krijgt veelal de vrijheid om iets zelf aan te pakken op jouw manier.” 

Luuk, customer service representative .

"Bij Peka Kroef hebben we continu nieuwe uitdagingen die vragen om continue investeringen. Samen tillen we het bedrijf naar een hoger niveau. We staat nooit stil: we beslissen snel en hebben een hoge graad van automatisering. "

Geert, manager operations

Job Personeelsmakelaar: jouw gids in de technische arbeidsmarkt

Bij Job Personeelsmakelaar gaan we een stap verder. We zijn jouw adviseur en gids in de technische arbeidsmarkt, gespecialiseerd in het maken van de perfecte match op basis van DNA en bedrijfscultuur. Onze kennis van zowel de markt als van bedrijven zoals Peka Kroef stelt ons in staat om verder te kijken en de ideale baan te vinden die past bij jouw unieke profiel en de unieke cultuur van Peka Kroef..

Maak een afspraak

Geïnteresseerd in een toekomst bij een topwerkgever als Peka Kroef? Job Personeelsmakelaar staat klaar om jouw carrièrepad samen te verkennen. Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontdek hoe we jou kunnen koppelen aan je droomjob bij Peka Kroef.

De voordelen van
Job Personeelsmakelaar

5 goede redenen om Job in te schakelen als je
persoonlijke arbeidsmarktadviseur.

Wil jij ook een persoonlijke arbeidsmarkt makelaar?

Maak een afspraak of blijf automatisch via de mail op de hoogte met een JobAlert!

Maak een JobAlert