Werken bij Lamb Weston

Ontdek de technische uitdagingen!

Werken bij Lamb Weston betekent deel uitmaken van een innovatief bedrijf dat wereldwijd een vooraanstaande rol speelt in de voedselindustrie.

Bekend om haar kwalitatief hoogwaardige aardappelproducten, is Lamb Weston altijd op zoek naar gedreven operators en monteurs. Maar wat onderscheidt Lamb Weston als werkgever? Job Personeelsmakelaar, jouw specialist op de arbeidsmarkt, weet precies wat Lamb Weston uniek maakt en helpt jou bij het vinden van de perfecte baan op basis van jouw talenten en het profiel van het bedrijf.Vacatures bij Lamb Weston: een wereld van mogelijkheden

Bij Lamb Weston draait alles om innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Als operator ben je een sleutelfiguur in het productieproces, verantwoordelijk voor de productie-efficiëntie, kwaliteitsbewaking en het doorvoeren van verbeteringen. Monteurs spelen een cruciale rol in het onderhoud en het oplossen van storingen. Lamb Weston biedt een samenwerkende werkomgeving, vol kansen om te leren en te groeien, dankzij hun toewijding aan training en ontwikkeling. Met de inzet van geavanceerde technologieën blijft geen dag hetzelfde.

Waarom Lamb Weston? 

Kiezen voor Lamb Weston betekent kiezen voor een werkgever die uitdaging, ontwikkeling en beloning hoog in het vaandel heeft staan. Zoals Lamb Weston aangeeft: het is een plek waar je hartslag de energie geeft om samen te groeien. Werknemers worden aangemoedigd om te handelen vanuit passie, verantwoordelijkheid en teamwork. Door dik en dun steunen en stimuleren ze elkaar, waarbij diversiteit en verscheidenheid worden omarmt. De flexibiliteit van ploegendiensten biedt daarnaast de perfecte balans tussen werk en privé. Bij Lamb Weston wacht er een wereld vol kansen op je.

Kennisquiz

Hoe staat het met jouw technische kennis. Weet jij alle vragen?

Maak de test

Zij gingen je voor 

Bram  productiemanager

'We willen een cultuur creëren waarin werknemers zich gestimuleerd voelen om hun ambities te uiten en waarin ze worden aangemoedigd om te groeien en zich te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.'

Lees zijn hele verhaal >>

Nikoletta operator

‘Als lijnoperator hou ik me bezig om het hele proces aan te sturen van aardappel tot bevroren frietje. Een volgende stap is om wellicht door te groeien naar leadoperator. Dan ben je meewerkend voorman, maar stuur je ook nog mensen aan.’
 

Lees haar hele verhaal >>

"Van optisch tot röntgen, van stoom
tot hydrauliek, je vindt hier alle
technieken. Dat maakt het werk
interessant!"

Harm, Monteur

Nog geen passende vacature
kunnen vinden?

Neem contact met ons op om
je mogelijkheden te bespreken.

Een kijkje achter de schermen

Vlog #1 Lekker werken met lekkere producten

In deze vlog nemen operator Hussein en Larissa samen een kijkje achter de schermen bij de frietfabriek in Broekhuizenvorst. Hussein praat over zijn collega’s van Lamb Weston / Meijer en vele opleidingsmogelijkheden om door te groeien.

Vlog #2 Het 5-ploegensysteem geeft veel vrije tijd

In deze vlog neemt operator Hussein Larissa mee op zijn scooter naar de frietfabriek in Broekhuizenvorst. De fabriek van Lamb Weston / Meijer is 24/7 operationeel. Hussein werkt in de 5-ploegendienst, 6 dagen op en 4 dagen af. Flexibel werken, veel vrije tijd en goed verdienen, wat wil je nog meer?

Vlog #3 Heel veel aardappelen, nog meer frietjes

In deze vlog laat operator Leon aan vlogster Larissa zien hoe de aardappelen van het platteland in trailers naar de frietfabriek in Broekhuizenvorst komen. En hoe Lamb Weston / Meijer hier frietjes van gemaakt worden. Het indrukwekkende productieproces van miljoenen aardappels tot miljarden frietjes is opgedeeld in vijf delen.

Job Personeelsmakelaar: helpt jou bij de volgende stap

Ben jij een operator of monteur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat Job Personeelsmakelaar jou begeleiden naar een baan die echt bij je past. Lamb Weston en Job Personeelsmakelaar delen een visie waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Wij helpen je graag om deel uit te maken van deze unieke bedrijfscultuur, waar elk individu het verschil maakt.

Maak een afspraak

Geïnteresseerd in een toekomst bij een topwerkgever als Lamb Weston? Job Personeelsmakelaar staat klaar om jouw carrièrepad samen te verkennen. Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontdek hoe we jou kunnen koppelen aan je droomjob bij Lamb Weston.

De voordelen van
Job Personeelsmakelaar

5 goede redenen om Job in te schakelen als je
persoonlijke arbeidsmarktadviseur.

Wil jij ook een persoonlijke arbeidsmarkt makelaar?

Maak een afspraak of blijf automatisch via de mail op de hoogte met een JobAlert!

Maak een JobAlert