Werken bij
Limagrain Ingredients

Ontdek de mogelijkheden!

Werken bij Limagrain Ingredients betekent werken aan innovatie en kwaliteit in de voedingsindustrie bij een internationaal bedrijf.

Met productielocaties in Frankrijk en Nederland is Limagrain Ingredients altijd op zoek naar gemotiveerde operators en monteurs. Wil je werken bij een vooruitstrevend en uniek bedrijf? Job Personeelsmakelaar kent Limagrain Ingredients goed en helpt jou graag ontdekken of dit bedrijf bij jouw wensen en ambities past.


Vacatures bij Limagrain Ingredients: een wereld van mogelijkheden

Bij Limagrain Ingredients maken we gezonde en verantwoorde voedingsproducten. We zoeken voortdurend naar gemotiveerde operators en monteurs om het team van Limagrain Ingredients te versterken en het productieproces te verbeteren. Job Personeelsmakelaar kent de cultuur en werkomgeving van Limagrain Ingredients goed en helpt jou de perfecte match te vinden op basis van jouw kwaliteiten en ambities.

Waarom Limagrain Ingredients? 

Werken bij Limagrain Ingredients heeft veel voordelen. De uitdagende werkomgeving zorgt voor persoonlijke groei, met trainingen en doorgroeimogelijkheden. Limagrain Ingredients is een internationaal bedrijf, maar behoudt een informele en lokale sfeer. Dit zorgt voor een goede combinatie van professionaliteit en collegialiteit. Je werkt in een enthousiast team waar samenwerking en een positieve werksfeer centraal staan, wat zorgt voor een fijne werkervaring. Limagrain Ingredients is een plek waar je zowel professioneel als persoonlijk kunt groeien.


Enthousiast team en informele werksfeer

Internationaal bedrijf met behoud van lokale gewoonten 

Uitdagende werkomgeving waar persoonlijke groei centraal staat

"Je kunt hier echt helemaal
jezelf zijn. Dat is typerend
voor de cultuur bij Limagrain!"

Raymond Schlechtriem
HR Manager

Vacatures bij Limagrain Ingredients

Als constructiebankwerker bij opdrachtgever ben je de spil in het vervaardigen, assembleren en onderhouden van diverse constructies en installaties.Samen...

Wij zijn op zoek naar een allround (industrieel) monteur elektrotechniek/ of mechanisch (dagdienst) die met passie zijn vak wil uitoefenen in een omgeving...

Nog geen passende vacature
kunnen vinden?

Neem contact met ons op om
je mogelijkheden te bespreken.


Job Personeelsmakelaar: helpt jou bij de volgende stap

Ben jij een technicus en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat Job Personeelsmakelaar jou begeleiden naar een baan die echt bij je past. Limagrain Ingredients en Job Personeelsmakelaar delen een visie waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Wij helpen je graag om deel uit te maken van deze unieke bedrijfscultuur, waar elk individu het verschil maakt.

Maak een afspraak

Geïnteresseerd in een toekomst bij een topwerkgever als Limagrain Ingredients? Job Personeelsmakelaar staat klaar om jouw carrièrepad samen te verkennen. Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontdek hoe we jou kunnen koppelen aan je droomjob bij Limagrain Ingredients.

De voordelen van
Job Personeelsmakelaar

5 goede redenen om Job in te schakelen als je
persoonlijke arbeidsmarktadviseur.

Wil jij ook een persoonlijke arbeidsmarkt makelaar?

Maak een afspraak of blijf automatisch via de mail op de hoogte met een JobAlert!

Maak een JobAlert