Job Personeelsmakelaar. Koppelt persoonlijkheden in techniek

Zoek jij als technische professional een baan in de uitvoerende techniek? Een baan die zekerheid biedt? In Zuid-Nederland? Dan kun je vertrouwen op JOB Personeelsmakelaar. 

En op de dertig jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling waarover wij beschikken. Onder meer door onze ervaring kijken wij anders naar de arbeidsmarkt én naar jou. Onze adviseurs zoeken namelijk niet de juiste persoon bij de baan, maar de juiste baan bij de persoon. Bij jou dus!

Persoonlijke aanpak 
Doordat JOB Personeelsmakelaar op zoek gaat naar de juiste baan voor jou, houden we er een heel persoonlijke aanpak op na. En dat merk je! Aan de uitstekende bereikbaarheid – ook na kantooruren – van jouw eigen adviseur bijvoorbeeld. Aan het feit dat we jou persoonlijk kennen en ook zo met je omgaan. En aan de begeleiding die we bieden. Zo solliciteer jij trefzeker.

Maak een afspraak

Hoe we je helpen

Samen met je persoonlijke adviseur helpen we je in vier stappen op weg naar je nieuwe baan.

1) Kennismakingsgesprek. Natuurlijk zijn we benieuwd naar de kennis en ervaring waarover jij beschikt. Maar we kijken verder. Wat vind je belangrijk? Waar zie jij jezelf over een paar jaar? En hoe kun jij je daarvoor ontwikkelen?

2) Opstellen profiel. We nemen je cv door, brengen je vaardigheden in kaart en kijken samen naar manieren om je te ontwikkelen.

3) Zoektocht. Je mag erop vertrouwen dat de banen die we je aanbieden, gebaseerd zijn op je persoonlijke profiel. Ook begeleiden we je tijdens het solliciteren.

4) Aan de slag. Je start met je nieuwe baan en wordt daarbij door ons intensief begeleid. Als je persoonlijke arbeidsmarktadviseur blijven we graag gedurende je hele loopbaan betrokken. 

Zet de eerste stap naar een nieuwe baan

Gezocht: Onderhoudsmonteur Food

Groente en fruit snijden en verwerken is een vak apart. Hessing beheerst dat vak al bijna 60 jaar als geen ander. Een dynamisch proces bovendien dat 24/7 doorgaat. Voor de continuiteit leunt de organisatie mede op de kennis, kunde en capaciteit van de technische dienst. Ter uitbreiding van dit team zijn wij op zoek naar een allround onderhoudsmonteur.

Interesse? Check www.werkenalsonderhoudsmonteur.nl

De voordelen van Job Personeelsmakelaar

6 goede redenen om Job in te schakelen als je persoonlijke arbeidsmarktadviseur. 

  • Banen in de uitvoerende techniek die zekerheid bieden. Zo werken we samen aan zekerheid van inkomen én een baan voor de lange termijn.
  • Een persoonlijke aanpak. Denk aan je eigen adviseur die jou individueel begeleidt, een kennismaking die verder gaat dan het doornemen van je cv en aan een wel heel verregaande bereikbaarheid, ook via WhatsApp. Onze adviseurs zoeken namelijk niet de persoon bij de baan, maar de baan bij de persoon. 
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zowel primair als secundair, zoals opleidingen. Als jij die ambitie hebt, bieden we je de kans om je verder te ontwikkelen in jouw vak.
  • Nauw contact met alle toonaangevende bedrijven in Zuid-Nederland.Want ook werkgevers leren we graag goed kennen. Zo weten we zeker dat jij op je plek zit.
  • Dertig jaar ervaring in de (technische) arbeidsbemiddeling.We kunnen gerust zeggen dat we de markt kennen, jouw taal spreken en je daardoor aan de baan helpen die echt bij je past.
  • Wij zijn zelf ondernemer. En daarom denken wij in kansen. Wij zoeken naar wat wél mogelijk is en dat zorgt ervoor dat deuren opengaan die anders gesloten blijven. Bovendien zijn we aanpakkers en snelle beslissers. Dit alles creëert voor jou grotere kansen om zo snel mogelijk geholpen te worden. 
Ga voor mij op zoek

Mogen wij ons voorstellen...

Hans Leenen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Hans Leenen

Techniek zit in het DNA van Hans. Begon ooit als monteur en groeide door naar management functies in de technische arbeidsbemiddeling. Zet nu als ondernemer zijn kennis & kunde in om te komen tot waardevolle verbindingen tussen bedrijven en technische professionals.

Harm van Wichen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Harm van Wichen

Harm heeft een passie voor mens en techniek. Als monteur leerde hij de technische wereld bijzonder goed kennen. Sinds 2002 is hij actief in de bemiddeling van technische personeel waardoor hij een enorm netwerk aan technische bedrijven heeft opgebouwd.

Karin Nap | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Karin Nap

Karin heeft een secretariele achtergrond toegespitst op Personeel & Organisatie. Dat is een bewuste keuze omdat ze de menskant belangrijk vindt en het voor alle medewerkers goed wil regelen. Zit als administratief ‘spin in het web’ bij JOB uitstekend op haar plek. 

Ruud Kollée | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Ruud Kollée

Ruud heeft reeds jarenlang ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling. Vanuit een projectmatige aanpak (12 jr) zocht hij naar een meer persoonlijke en gestructureerde aanpak. 
Het bieden van zekerheid aan kandidaten geeft hem de voldoening die hij zocht.