Een lolletje op z'n tijd, ook belangrijk

Werken doe je elke dag. En nog een groot deel van die dag ook. De sfeer op je werkplek is dan ook een belangrijk aspect. Voor jou en voor Job Personeelsmakelaar. 

Want je werkt toch graag op een plek waar je je prettig voelt. Tijdens de kennismaking met een jouw mogelijke nieuwe werkgever letten we daar dan ook goed op. Wat is de cultuur van het bedrijf? 

Hoe spreken mensen elkaar aan? Is er ruimte voor een grapje? We gaan persoonlijk langs om de sfeer te proeven. Sterker nog, soms werken we zelfs een dagje mee. Zo krijgen wij scherp inzicht in het type persoon dat op zijn plek zit bij dat specifieke bedrijf en binnen het team. En zo voorzien we jou nog beter en sneller van een baan bij een werkgever die naadloos op jou aansluit.

Ga voor mij op zoek

Nieuwe vacatures

Senior monteur €4.000 - 13e maand en 50 vrije…

  • een fijne baan met zeer goede arbeidsvoorwaarden
  • Regio:Breda, Tilburg, Den Bosch, Waalwijk en Roosendaal
Bekijk vacature

Ervaren operator 3 ploegen €3.300,- 50 vrije…

  • werken binnen een multinational.
  • Regio:Breda, Oosterhout, Tilburg, Roosendaal, 'S-Hertogenbosch
Bekijk vacature

Onderhoudsmonteur 5-ploegen €3.900,-

  • Werken in een moderne machinepark
  • Regio:Cuijk, Nijmegen, Boxmeer, Venray, Oss, Uden
Bekijk vacature

Teamleider TD dagdienst €4.500,-

  • een uitdagende baan als teamleider TD!
  • Regio:Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur, Goes
Bekijk vacature
Meer vacatures

Mogen wij ons voorstellen...

Hans Leenen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Hans Leenen

Techniek zit in het DNA van Hans. Begon ooit als monteur en groeide door naar management functies in de technische arbeidsbemiddeling. Zet nu als ondernemer zijn kennis & kunde in om te komen tot waardevolle verbindingen tussen bedrijven en technische professionals.

Harm van Wichen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Harm van Wichen

Harm heeft een passie voor mens en techniek. Als monteur leerde hij de technische wereld bijzonder goed kennen. Sinds 2002 is hij actief in de bemiddeling van technische personeel waardoor hij een enorm netwerk aan technische bedrijven heeft opgebouwd.

Ruud Kollée | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Ruud Kollée

Ruud heeft reeds jarenlang ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling. Vanuit een projectmatige aanpak (12 jr) zocht hij naar een meer persoonlijke en gestructureerde aanpak. 
Het bieden van zekerheid aan kandidaten geeft hem de voldoening die hij zocht.

Frank Beljaars | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Frank Beljaars

Frank heeft een brede achtergrond in HR, zorg en sales. Een ideale basis om als accountmanager bij JOB Personeelsmakelaar medewerkers te begeleiden tijdens een volgende stap in hun carrière naar hun ideale baan. Zijn enthousiasme, spontaniteit en professionaliteit zorgen ervoor dat hij duurzame en persoonlijke relaties opbouwt met zowel medewerkers als bedrijven. 

Jaap Konings | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Jaap Konings

Jaap heeft met zijn jarenlange ervaring in de sales aangetoond een gedegen sparringspartner te zijn. Het meedenken over vraagstukken bij de klant en een gedegen oplossing te bieden is zijn motiverende factor. Bij Jaap staat de persoon centraal.

Graciëlle Renders | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Graciëlle Renders

Graciëlle is reeds bekend met diverse administratieve/financiële functies. Techniek is daarin de leidraad ! Met haar nuchtere kijk en doorzettingsvermogen behoudt ze overzicht en brengt ze onze administratie weer naar een hoger level. Bij ons zal ze zich ook verder gaan specialiseren.