We spreken dezelfde taal

De adviseurs van JOB Personeelsmakelaar zijn als geen ander bekend met jouw dagelijkse werkzaamheden. En de wereld waarin je werkt. 

Wij hebben namelijk zelf ook een technisch uitvoerende functie gehad. We spreken de taal, kennen het wereldje, zijn bekend met de technieken en beschikken over de juiste vakkennis. 

Jij mag dus rekenen op deskundige professionals om jou verder te helpen bij de volgende stap in je loopbaan. Maar daarvoor leren we je wel graag eerst goed kennen. Vertel ons over je loopbaan tot nu toe en wat je zoekt in een volgende baan. We zien uit naar je komst!

Zet de eerste stap naar een nieuwe baan

Nieuwe vacatures

Vaste baan als monteur in dagdienst

  • Werken in dagdienst bij een goede werkgever
  • Regio:Eindhoven
Bekijk vacature

Tekenaar Elektro

  • Werken bij een laagdrempelige organisatie waar je echt een onderdeel bent van…
  • Regio:Asten, Weert, Venlo en Helmond
Bekijk vacature

Calculator verwarmingstechniek

  • Werken bij een laagdrempelige organisatie waar je echt een onderdeel bent van…
  • Regio:Helmond, Asten, Venlo, Weert en Someren
Bekijk vacature

inpak operator bij een familiebedrijf, met prima…

  • werken bij een cool bedrijf
  • Regio:Helmond, Asten, Weert, eindhoven
Bekijk vacature
Meer vacatures

Mogen wij ons voorstellen...

Hans Leenen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Hans Leenen

Techniek zit in het DNA van Hans. Begon ooit als monteur en groeide door naar management functies in de technische arbeidsbemiddeling. Zet nu als ondernemer zijn kennis & kunde in om te komen tot waardevolle verbindingen tussen bedrijven en technische professionals.

Harm van Wichen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Harm van Wichen

Harm heeft een passie voor mens en techniek. Als monteur leerde hij de technische wereld bijzonder goed kennen. Sinds 2002 is hij actief in de bemiddeling van technische personeel waardoor hij een enorm netwerk aan technische bedrijven heeft opgebouwd.

Karin Nap | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Karin Nap

Karin heeft een secretariele achtergrond toegespitst op Personeel & Organisatie. Dat is een bewuste keuze omdat ze de menskant belangrijk vindt en het voor alle medewerkers goed wil regelen. Zit als administratief ‘spin in het web’ bij JOB uitstekend op haar plek. 

Ruud Kollée | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Ruud Kollée

Ruud heeft reeds jarenlang ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling. Vanuit een projectmatige aanpak (12 jr) zocht hij naar een meer persoonlijke en gestructureerde aanpak. 
Het bieden van zekerheid aan kandidaten geeft hem de voldoening die hij zocht.

Frank Schaap | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Frank Schaap

Oprechte interesse in zowel kandidaat als opdrachtgever zijn belangrijke drijfveren voor Frank. Door zijn ruime ervaring in de commercie en arbeidsbemiddeling weet hij de behoefte van de opdrachtgever en kandidaat altijd scherp te krijgen. Hiermee verbindt hij de beste kandidaten met de mooiste bedrijven. Altijd enthousiast, met humor en echte aandacht voor de ander.

Mikey Vousten | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Mikey Vousten

Mikey heeft zich bewezen in diverse sales functies, maar ALTIJD in combinatie met techniek. Techniek is de rode draad door zijn carrière! Bij JOB Personeelsmakelaar kan hij zich weer verder verdiepen en specialiseren, want hij verstaat de taal van de techneut. Met zijn positieve instelling en enthousiasme bouwt hij aan waardevolle relaties met klant en kandidaat.