De voordelen van een aansprekend netwerk

Job Personeelsmakelaar mag toonaangevende bedrijven in Zuid-Nederland tot zijn klantenkring rekenen.

Zij zien ons als hun belangrijkste partner voor het werven van nieuwe collega’s. Dat is logisch, omdat wij op elk niveau kunnen meepraten. Onze adviseurs zijn zelf actief geweest als medewerker in de uitvoerende techniek, maar weten ook wat leidinggevenden en beslissingnemers in technische branches nodig hebben. Nu en in de toekomst. Het resultaat is dat wij regelmatig exclusief mogen werven bij nieuwe vacatures. Zo opent Job Personeelsmakelaar deuren voor jou die voor anderen gesloten blijven. En daar pluk jij de vruchten van!

Zo werven wij op dit moment exclusief voor:

Logo_Daelmans_Banket_Klein.jpg

Logo_MBI_Klein.jpg

 

 

Nieuwe vacatures

Onderhoudsmonteur

  • Als storingsmonteur elektro in 2 ploegen heb je veel verantwoording
  • Regio:Helmond, Eindhoven, Venlo
Bekijk vacature
Meer vacatures

Mogen wij ons voorstellen...

Hans Leenen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Hans Leenen

Techniek zit in het DNA van Hans. Begon ooit als monteur en groeide door naar management functies in de technische arbeidsbemiddeling. Zet nu als ondernemer zijn kennis & kunde in om te komen tot waardevolle verbindingen tussen bedrijven en technische professionals.

Harm van Wichen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Harm van Wichen

Harm heeft een passie voor mens en techniek. Als monteur leerde hij de technische wereld bijzonder goed kennen. Sinds 2002 is hij actief in de bemiddeling van technische personeel waardoor hij een enorm netwerk aan technische bedrijven heeft opgebouwd.

Karin Nap | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Karin Nap

Karin heeft een secretariele achtergrond toegespitst op Personeel & Organisatie. Dat is een bewuste keuze omdat ze de menskant belangrijk vindt en het voor alle medewerkers goed wil regelen. Zit als administratief ‘spin in het web’ bij JOB uitstekend op haar plek. 

Ruud Kollée | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Ruud Kollée

Ruud heeft reeds jarenlang ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling. Vanuit een projectmatige aanpak (12 jr) zocht hij naar een meer persoonlijke en gestructureerde aanpak. 
Het bieden van zekerheid aan kandidaten geeft hem de voldoening die hij zocht.