Help mij een goed CV op te stellen!

Je kunt daarbij vertrouwen op onze meer dan 30 jaar ervaring in de (technische) arbeidsbemiddeling. Tijdens een persoonlijk gesprek beoordelen we je CV. We kijken of er nog informatie mist of overbodig is en passen je oude CV aan naar een professionele template. Desgewenst vullen we je CV aan met een vaardighedenmatrix. Zo ziet een toekomstige werkgever nog sneller en overzichtelijker waar jouw krachten en toegevoerde waarde ligt.

Ook een goed CV? Bel ons of maak een afspraak via onderstaand formulier. Een mooie eerste stap naar een nieuwe baan!

We gebruiken je gegevens alleen om te communiceren over dit bericht

Mogen wij ons voorstellen...

Hans Leenen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Hans Leenen

Techniek zit in het DNA van Hans. Begon ooit als monteur en groeide door naar management functies in de technische arbeidsbemiddeling. Zet nu als ondernemer zijn kennis & kunde in om te komen tot waardevolle verbindingen tussen bedrijven en technische professionals.

Harm van Wichen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Harm van Wichen

Harm heeft een passie voor mens en techniek. Als monteur leerde hij de technische wereld bijzonder goed kennen. Sinds 2002 is hij actief in de bemiddeling van technische personeel waardoor hij een enorm netwerk aan technische bedrijven heeft opgebouwd.

Karin Nap | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Karin Nap

Karin heeft een secretariele achtergrond toegespitst op Personeel & Organisatie. Dat is een bewuste keuze omdat ze de menskant belangrijk vindt en het voor alle medewerkers goed wil regelen. Zit als administratief ‘spin in het web’ bij JOB uitstekend op haar plek. 

Ruud Kollée | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Ruud Kollée

Ruud heeft reeds jarenlang ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling. Vanuit een projectmatige aanpak (12 jr) zocht hij naar een meer persoonlijke en gestructureerde aanpak. 
Het bieden van zekerheid aan kandidaten geeft hem de voldoening die hij zocht.