Waar mogen we je voor bellen?

Jij hebt ambitie en je wilt vooruit. Ook al zit bij je huidige werkgever eigenlijk prima op je plek. Je hebt aangenaam werk, een goed salaris en leuke collega’s. Maar toch kriebelt het ergens. Je betrapt jezelf wel eens op de gedachte ‘Is dit het nu?’

Kortom, je wil verder. Wellicht een baan bij een werkgever die je meer kansen biedt om door te groeien? Met meer opleidingsmogelijkheden om je verder te verdiepen in je vak? Of heb je andere wensen? Een hoger salaris, werken in ploegendienst of juist daarbuiten? 

JOB Personeelsmakelaar hoort het graag.
Wij zijn benieuwd naar jouw wensen, die staan namelijk centraal in onze zoektocht. Dat kun je geheel vrijblijvend laten weten. We nemen niet ongewenst contact met je op. Hans Leenen of Harm van Wichen belt je pas als hij een passende baan heeft gevonden die echt aan jouw wensen en eisen voldoet. Lijkt jou dit een ideale gang van zaken? Vul dan het formulier in en laat het ons weten.

Vertel ons wat je zoekt

Nieuwe vacatures

Storingsmonteur 4/5 ploegen

  • Werken bij een (industriële) bakkerij met lekkere, herkenbare producten!
  • Regio:Uden, Veghel, Oss, Nijmegen, Boxmeer
Bekijk vacature

Operator

  • Als procesoperator laat jij het proces vlekkenloos draaien
  • Regio:Aalst (Gld), Den Bosch, Zaltbommel, Tilburg
Bekijk vacature

Operator

  • Als procesoperator laat jij het proces vlekkenloos draaien
  • Regio:Veghel, Oss, Nijmegen en Boxmeer
Bekijk vacature

Technische Operator (5 ploegen)

  • Jij als degene die aan de knoppen draait voor een optimaal productieproces!
  • Regio:Venraij, Boxmeer, Venlo, Helmond
Bekijk vacature
Meer vacatures

Mogen wij ons voorstellen...

Hans Leenen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Hans Leenen

Techniek zit in het DNA van Hans. Begon ooit als monteur en groeide door naar management functies in de technische arbeidsbemiddeling. Zet nu als ondernemer zijn kennis & kunde in om te komen tot waardevolle verbindingen tussen bedrijven en technische professionals.

Harm van Wichen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Harm van Wichen

Harm heeft een passie voor mens en techniek. Als monteur leerde hij de technische wereld bijzonder goed kennen. Sinds 2002 is hij actief in de bemiddeling van technische personeel waardoor hij een enorm netwerk aan technische bedrijven heeft opgebouwd.

Karin Nap | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Karin Nap

Karin heeft een secretariele achtergrond toegespitst op Personeel & Organisatie. Dat is een bewuste keuze omdat ze de menskant belangrijk vindt en het voor alle medewerkers goed wil regelen. Zit als administratief ‘spin in het web’ bij JOB uitstekend op haar plek. 

Ruud Kollée | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Ruud Kollée

Ruud heeft reeds jarenlang ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling. Vanuit een projectmatige aanpak (12 jr) zocht hij naar een meer persoonlijke en gestructureerde aanpak. 
Het bieden van zekerheid aan kandidaten geeft hem de voldoening die hij zocht.

Roger Anthonio | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Roger Anthonio

Roger heeft al enkele jaren ervaring als recruiter en vind het kwalitatief bij elkaar brengen van vraag & aanbod een sport! Ieder mens is anders en ook elk bedrijf heeft zo zijn/haar eigen bedrijfscultuur. Met name het sociale aspect om bovenstaande goed in kaart te brengen en te matchen geven hem energie!