Op maat gemaakt

Jij wilt een nieuwe baan. Maar hoe begin je daaraan? En hoe voorkom je dat je door het brede aanbod door de bomen het bos niet meer ziet? Hans Leenen en Harm van Wichen helpen je daar graag bij. 

Dat doen we op onze eigen, persoonlijke manier. Wij zoeken namelijk een baan bij jou, jij bent ons uitgangspunt. Dat begint met een goed gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek leren we je graag goed kennen en gaan we verder dan het bespreken van je cv. 

Op basis van dat gesprek stellen we een profiel op. Daarin nemen we je cv mee, brengen we je vaardigheden in kaart en kijken we samen hoe en op welke manier je je wilt ontwikkelen.

Op basis van deze informatie bieden we je een op jou afgestemd aanbod van vacatures aan. Want met Job Personeelsmakelaar kom je verder dan je op eigen kracht gekomen zou zijn.

Stel je voor

Nieuwe vacatures

Onderhouds- en storingsmonteur €3750,- bruto

  • Werken bij een wereldspeler in de foodbranche
  • Regio:Venray, Venlo en Cuijk
Bekijk vacature

verpakkingsoperator in 2 of in 5 ploegen

  • werken in een gekoelde ruimte
  • Regio:Venray, Venlo, Helmond, Cuijk
Bekijk vacature

Teamleider / Shift Supervisor

  • werken als Shift Supervisor
  • Regio:Venlo-Cuijk-Venray-Deurne
Bekijk vacature

Monteur dagdienst (zelf uren indelen) €3500

  • plezier in je werk en groeien
  • Regio:Breda, Tilburg en Waalwijk
Bekijk vacature
Meer vacatures

Mogen wij ons voorstellen...

Hans Leenen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Hans Leenen

Techniek zit in het DNA van Hans. Begon ooit als monteur en groeide door naar management functies in de technische arbeidsbemiddeling. Zet nu als ondernemer zijn kennis & kunde in om te komen tot waardevolle verbindingen tussen bedrijven en technische professionals.

Harm van Wichen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Harm van Wichen

Harm heeft een passie voor mens en techniek. Als monteur leerde hij de technische wereld bijzonder goed kennen. Sinds 2002 is hij actief in de bemiddeling van technische personeel waardoor hij een enorm netwerk aan technische bedrijven heeft opgebouwd.

Karin Nap | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Karin Nap

Karin heeft een secretariele achtergrond toegespitst op Personeel & Organisatie. Dat is een bewuste keuze omdat ze de menskant belangrijk vindt en het voor alle medewerkers goed wil regelen. Zit als administratief ‘spin in het web’ bij JOB uitstekend op haar plek. 

Ruud Kollée | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Ruud Kollée

Ruud heeft reeds jarenlang ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling. Vanuit een projectmatige aanpak (12 jr) zocht hij naar een meer persoonlijke en gestructureerde aanpak. 
Het bieden van zekerheid aan kandidaten geeft hem de voldoening die hij zocht.

Mikey Vousten | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Mikey Vousten

Mikey heeft zich bewezen in diverse sales functies, maar ALTIJD in combinatie met techniek. Techniek is de rode draad door zijn carrière! Bij JOB Personeelsmakelaar kan hij zich weer verder verdiepen en specialiseren, want hij verstaat de taal van de techneut. Met zijn positieve instelling en enthousiasme bouwt hij aan waardevolle relaties met klant en kandidaat.