Op maat gemaakt

Jij wilt een nieuwe baan. Maar hoe begin je daaraan? En hoe voorkom je dat je door het brede aanbod door de bomen het bos niet meer ziet? Hans Leenen en Harm van Wichen helpen je daar graag bij. 

Dat doen we op onze eigen, persoonlijke manier. Wij zoeken namelijk een baan bij jou, jij bent ons uitgangspunt. Dat begint met een goed gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek leren we je graag goed kennen en gaan we verder dan het bespreken van je cv. 

Op basis van dat gesprek stellen we een profiel op. Daarin nemen we je cv mee, brengen we je vaardigheden in kaart en kijken we samen hoe en op welke manier je je wilt ontwikkelen.

Op basis van deze informatie bieden we je een op jou afgestemd aanbod van vacatures aan. Want met Job Personeelsmakelaar kom je verder dan je op eigen kracht gekomen zou zijn.

Stel je voor

Nieuwe vacatures

Planner dagdienst

  • iets betekenen voor een ander
  • Regio:Helmond, Weert, Veghel, Asten, Eindhoven
Bekijk vacature

Teamlead TD Food in Best €4.500 - €5.500

  • Met de juiste begeleiding in 2 jaar van Teamlead naar Hoofd TD!
  • Regio:Tilburg, Den Bosch, Helmond
Bekijk vacature

Supervisor Productie 2-ploegen €3.300 + 14%…

  • Stappen maken in jouw ontwikkeling onder hele mooie arbeidsvoorwaarden!
  • Regio:Zaltbommel, Waalwijk, Breda, Gorinchem, Moerdijk
Bekijk vacature

Verpakking Operator, 2 ploegen, € 2700,- startsalaris

  • werken met fijne collega's
  • Regio:Asten, Helmond, Gemert, Weert
Bekijk vacature
Meer vacatures

Mogen wij ons voorstellen...

Hans Leenen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Hans Leenen

Techniek zit in het DNA van Hans. Begon ooit als monteur en groeide door naar management functies in de technische arbeidsbemiddeling. Zet nu als ondernemer zijn kennis & kunde in om te komen tot waardevolle verbindingen tussen bedrijven en technische professionals.

Harm van Wichen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Harm van Wichen

Harm heeft een passie voor mens en techniek. Als monteur leerde hij de technische wereld bijzonder goed kennen. Sinds 2002 is hij actief in de bemiddeling van technische personeel waardoor hij een enorm netwerk aan technische bedrijven heeft opgebouwd.

Ruud Kollée | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Ruud Kollée

Ruud heeft reeds jarenlang ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling. Vanuit een projectmatige aanpak (12 jr) zocht hij naar een meer persoonlijke en gestructureerde aanpak. 
Het bieden van zekerheid aan kandidaten geeft hem de voldoening die hij zocht.

Frank Beljaars | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Frank Beljaars

Frank heeft een brede achtergrond in HR, zorg en sales. Een ideale basis om als accountmanager bij JOB Personeelsmakelaar medewerkers te begeleiden tijdens een volgende stap in hun carrière naar hun ideale baan. Zijn enthousiasme, spontaniteit en professionaliteit zorgen ervoor dat hij duurzame en persoonlijke relaties opbouwt met zowel medewerkers als bedrijven. 

Jaap Konings | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Jaap Konings

Jaap heeft met zijn jarenlange ervaring in de sales aangetoond een gedegen sparringspartner te zijn. Het meedenken over vraagstukken bij de klant en een gedegen oplossing te bieden is zijn motiverende factor. Bij Jaap staat de persoon centraal.

Brent Harsveld | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Brent Harsveld

Brent heeft een Hospitality achtergrond en is al sinds 2016 werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling (Productie en Techniek). Kandidaten begeleiden naar de juiste (vaste) baan in combinatie met het adviseren van relaties inzake HR is wat Brent energie geeft. Brent is geen stilzitter. Altijd bezig met leren en zich verder verdiepen d.m.v. het lezen van vakliteratuur en volgen van trainingen.