Waar mogen we je voor bellen?

Jij hebt ambitie en je wilt vooruit. Ook al zit bij je huidige werkgever eigenlijk prima op je plek. Je hebt aangenaam werk, een goed salaris en leuke collega’s. Maar toch kriebelt het ergens. Je betrapt jezelf wel eens op de gedachte ‘Is dit het nu?’

Kortom, je wil verder. Wellicht een baan bij een werkgever die je meer kansen biedt om door te groeien? Met meer opleidingsmogelijkheden om je verder te verdiepen in je vak? Of heb je andere wensen? Een hoger salaris, werken in ploegendienst of juist daarbuiten? 

JOB Personeelsmakelaar hoort het graag.
Wij zijn benieuwd naar jouw wensen, die staan namelijk centraal in onze zoektocht. Dat kun je geheel vrijblijvend laten weten. We nemen niet ongewenst contact met je op. Hans Leenen of Harm van Wichen belt je pas als hij een passende baan heeft gevonden die echt aan jouw wensen en eisen voldoet. Lijkt jou dit een ideale gang van zaken? Vul dan het formulier in en laat het ons weten.

Vertel ons wat je zoekt

Nieuwe vacatures

Werkvoorbereider Technische Dienst

  • als Werkvoorbereider Technische Dienst het werk voorbereiden, uit laten voeren,…
  • Regio:Tilburg, Breda, Waalwijk, Den Bosch
Bekijk vacature

Storingsmonteur Electro (5 ploegen)

  • werken in een fonkelnieuwe productielocatie
  • Regio:Helmond, Veghel, Eindhoven en Oss
Bekijk vacature

Storingsmonteur PLC (5 ploegen)

  • "The sky is the limit" op techniek en voor jezelf
  • Regio:Helmond, Eindhoven, Weert en Oss
Bekijk vacature

Monteur Technische Dienst

  • dat jij het hoogwaardige machinepark vlekkeloos laat draaien
  • Regio:Veghel, Oss, Nijmegen en Boxmeer
Bekijk vacature
Meer vacatures

Mogen wij ons voorstellen...

Hans Leenen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Hans Leenen

Techniek zit in het DNA van Hans. Begon ooit als monteur en groeide door naar management functies in de technische arbeidsbemiddeling. Zet nu als ondernemer zijn kennis & kunde in om te komen tot waardevolle verbindingen tussen bedrijven en technische professionals.

Harm van Wichen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Harm van Wichen

Harm heeft een passie voor mens en techniek. Als monteur leerde hij de technische wereld bijzonder goed kennen. Sinds 2002 is hij actief in de bemiddeling van technische personeel waardoor hij een enorm netwerk aan technische bedrijven heeft opgebouwd.

Simon Brooks | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Simon Brooks

Simon heeft een sportieve achtergrond – zowel als speler en als scout-  in het amateurvoetbal. Hij is een aantal jaren actief in de commercie en sinds 2016 in de arbeidsbemiddeling. Nu combineert hij beide ervaringen bij het scouten van technisch talent als recruiter bij JOB.

Karin Nap | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Karin Nap

Karin heeft een secretariele achtergrond toegespitst op Personeel & Organisatie. Dat is een bewuste keuze omdat ze de menskant belangrijk vindt en het voor alle medewerkers goed wil regelen. Zit als administratief ‘spin in het web’ bij JOB Personeelsmakelaar uitstekend op haar plek.