Waar mogen we je voor bellen?

Jij hebt ambitie en je wilt vooruit. Ook al zit bij je huidige werkgever eigenlijk prima op je plek. Je hebt aangenaam werk, een goed salaris en leuke collega’s. Maar toch kriebelt het ergens. Je betrapt jezelf wel eens op de gedachte ‘Is dit het nu?’

Kortom, je wil verder. Wellicht een baan bij een werkgever die je meer kansen biedt om door te groeien? Met meer opleidingsmogelijkheden om je verder te verdiepen in je vak? Of heb je andere wensen? Een hoger salaris, werken in ploegendienst of juist daarbuiten? 

JOB Personeelsmakelaar hoort het graag.
Wij zijn benieuwd naar jouw wensen, die staan namelijk centraal in onze zoektocht. Dat kun je geheel vrijblijvend laten weten. We nemen niet ongewenst contact met je op. Hans Leenen of Harm van Wichen belt je pas als hij een passende baan heeft gevonden die echt aan jouw wensen en eisen voldoet. Lijkt jou dit een ideale gang van zaken? Vul dan het formulier in en laat het ons weten.

Vertel ons wat je zoekt

Nieuwe vacatures

Monteur

  • Jij bent een allrounder en zet jouw kennis in bij dit groeiend bedrijf
  • Regio:Helmond, Eindhoven en Weert
Bekijk vacature

Onderhoudsmonteur

  • werken in een gloednieuwe omgeving met dagverse producten
  • Regio:Helmond, Eindhoven en Weert
Bekijk vacature

Monteur

  • Als onderhoudsmonteur in een klein team heb je veel verantwoordelijkheid
  • Regio:Helmond, Veghel, Weert, Deurne, Eindhoven, Venlo
Bekijk vacature

Teamleider

  • werken als Shift Supervisor
  • Regio:Drunen, Tilburg, Waalwijk en Den Bosch
Bekijk vacature
Meer vacatures

Mogen wij ons voorstellen...

Hans Leenen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Hans Leenen

Techniek zit in het DNA van Hans. Begon ooit als monteur en groeide door naar management functies in de technische arbeidsbemiddeling. Zet nu als ondernemer zijn kennis & kunde in om te komen tot waardevolle verbindingen tussen bedrijven en technische professionals.

Harm van Wichen | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Harm van Wichen

Harm heeft een passie voor mens en techniek. Als monteur leerde hij de technische wereld bijzonder goed kennen. Sinds 2002 is hij actief in de bemiddeling van technische personeel waardoor hij een enorm netwerk aan technische bedrijven heeft opgebouwd.

Simon Brooks | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Simon Brooks

Simon heeft een sportieve achtergrond – zowel als speler en als scout-  in het amateurvoetbal. Hij is een aantal jaren actief in de commercie en sinds 2016 in de arbeidsbemiddeling. Nu combineert hij beide ervaringen bij het scouten van technisch talent als recruiter bij JOB.

Karin Nap | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Karin Nap

Karin heeft een secretariele achtergrond toegespitst op Personeel & Organisatie. Dat is een bewuste keuze omdat ze de menskant belangrijk vindt en het voor alle medewerkers goed wil regelen. Zit als administratief ‘spin in het web’ bij JOB uitstekend op haar plek. 

Ruud Kollée | Koppelt persoonlijkheden in techniek - Job Personeelsmakelaar

Ruud Kollée

Ruud heeft reeds jarenlang ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling. Vanuit een projectmatige aanpak (12 jr) zocht hij naar een meer persoonlijke en gestructureerde aanpak. 
Het bieden van zekerheid aan kandidaten geeft hem de voldoening die hij zocht.